Vervoer

Vervoer van en naar Beeld en Geluid

In Beeld en Geluid staat traditiegetrouw het Top 2000 Café. Wil je het muziekcafé bezoeken? Of wil je naar het centrum voor de live optredens met bands en artiesten die nummers uit de Top 2000 spelen? Zie hieronder op welke manier je in het centrum van Hilversum komt of andersom, hoe je vanuit het centrum eenvoudig naar Beeld en Geluid loopt, fietst of rijdt.

Route lopend

Binnen 10 minuten bent u in het centrum van Hilversum.

Taxirit voor € 5,00

Taxi Hilversum heeft een prachtig arrangement samengesteld, zodat u makkelijk en snel van Beeld en Geluid naar het Centrum en vice versa vervoerd wordt.

Een taxirit kost slechts € 5,- op vertoon van uw ticket van het Top 2000 Café of onder vermelding van het evenement ‘LIVE 2000‘. Staat u met zijn vieren te wachten dan kost de taxi slechts € 1,25 per persoon. Voor grote groepen rijden er ook busjes waar maximaal 8 personen mee kunnen worden vervoerd. Een rit met een busje kost € 8,-.

Per taxi kost een rit slechts € 5,- op vertoon van uw ticket van het top2000cafe of onder de melding van het evenement “LIVE 2000”. Staat u met zijn vieren te wachten kost het slechts € 1,25. Er zijn ook busjes beschikbaar waar 8 personen mee kunnen worden vervoerd. Per rit kost het vervoer per rit € 8,-.

De taxi is herkenbaar aan de sticker ‘LIVE 2000‘ en kunt u van te voren bellen op tel. 035 65 65 696. Binnen 10 minuten is de taxi bij Beeld en Geluid of in het Centrum.

Wilt u uw bezoek plannen dan kunt u ook online reserveren bij www.taxihilversum.nl o.v.v. ‘LIVE 2000

Goedkoop met bus 107

Ook met de bus komt u snel en voordelig vanaf het centrum tot voor de deur van Beeld en Geluid. U pakt bij station Hilversum Centraal bus 107. Een kaartje kost € 1,80. Met datzelfde kaartje reist u ook makkelijk en goedkoop naar het centrum vanaf Beeld en Geluid en weer terug. U rijdt dus retour voor € 1,80.

Bus 107 rijdt overdag twee keer per uur. In de avonduren een keer per uur. Op Connexxion.nl vindt u alle vertrektijden.

Snel met de trein

Station Hilversum Noord ligt tegenover het Media Park waar Beeld en Geluid gevestigd is. Elk kwartier rijdt er een trein vanaf Hilversum Centraal, die je binnen 3 minuten naar Beeld en Geluid brengt. Ook kun je heel eenvoudig met de trein vanaf Hilversum Noord naar Hilversum Centraal. Vanaf het station sta je met 2 minuten lopen middenin het centrum. Voor de exacte reistijden klik je hier.